dimecres, 15 d’octubre del 2014

EXPRESSART

El curs passat els alumnes de quart (aquest any a cinquè) van participar d’un projecte europeu anomenant Voices en el que també participa la Universitat Autònoma de Barcelona. És un projecte, que a l’escola hem anomenat ExpressArt, on a través de l’art i la llengua anglesa es posaven en contacte amb una escola de Graz (Viena) per intercanviar informacions relacionades amb ells mateixos, amb la seva ciutat i amb un objecte.
Des d’art es va treballar la part de l’objecte amb un altre projecte del MACBA, anomenat “Expressart. Portable museum” i a l’àrea de llengua anglesa vam treballar la biografia de cada alumne, una petita descripció del poble on viuen els alumnes i l’explicació de per què havien triat un o altre objecte.
La Pilar i el Javi, en representació de l’escola, marxen del dijous 16 fins al diumenge 19 d’octubre a Derby (Anglaterra) a una conferència de mestres d’anglès on faran una petita presentació del projecte fet a l’escola.
Us deixem un parell de vídeos on podeu observar les feines que van fer els alumnes. Esperem que us agradin.

Pilar O., Laura B., Anna F. i Javi B.




Vídeo 1



Vídeo 2



4 comentaris:

  1. Felicitats! No tenia coneixements d'aquest projecte i ho trobo molt interessant. Que vagi bé per allà dalt.

    ResponElimina
  2. que xulo !!!!! tot el que sigui aprendre altres llengües és molt interessant, i fa que els nens obrin la ment a l'exterior !!!!
    no deixeu de fer activitats per ser conscients de la importància dels idiomes !!!!

    ResponElimina
  3. Si a mi m'haguessin ensenyat anglès així de petita, segur que en sabría molt més!
    Molt xulos els treballs que heu fet tots plegats!!

    ResponElimina